Voetbal4u.com

Inside information: ‘Brobbey wordt eerste spits onder Koeman’

De kans is groot dat Brian Brobbey deze zomer in de punt van de aanval zal starten in het Nederlands elftal. Dit zou bondscoach Ronald Koeman hebben verklapt aan analist Hans Kraay Junior.

In de Cor Potcast hoeft Kraaij niet lang te twijfelen over de spitspositie. “Dat heeft Koeman mij al verteld. Dat wordt Brian Brobbey”, aldus de verslaggever. “Dat heeft hij twee weken geleden tegen mij verteld. Als Brobbey in deze vorm blijft, wordt hij de eerste spits.”

Memphis Depay hoeft daar niet het slachtoffer van te worden. “Twee tienen erachter, waarvan één Depay wordt.” Daar komt een ‘halve tien’ bij, zo heeft Kraaij reeds vernomen van de bondscoach. “Rechts onder zal het Simons, Malen of Wijnaldum worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *