Voetbal4u.com

Exit Veerman: ‘Meerdere aansprekende clubs willen toeslaan’

Joey Veerman staat voor een zomers vertrek bij PSV. Volgens analist Hans Kraay Junior jagen namelijk meerdere aansprekende clubs op zijn signatuur.

Kraaij voorspelde in 2022 een toptransfer voor Cody Gakpo naar Liverpool. De toenmalig PSV-aanvaller maakte enkele maanden later daadwerkelijk de overstap naar Anfield. In de Cor Potcast heeft de voetbalanalist annex verslaggever ditmaal nieuws over Joey Veerman.

“Joey Veerman gaat hele grote aanbiedingen krijgen”, claimt Kraaij resoluut. “Zeker ook na de wedstrijd tegen Borussia Dortmund waar hij het ook weer op een hoog niveau heeft laten zien. Als Joey Veerman echt wil, is hij weg aan het einde van dit seizoen.”

Veerman heeft de mogelijkheid om zijn contract bij PSV te verlengen. De Volendammer liet eerder al doorschemeren dat hij deze zomer bij voorkeur een volgende stap maakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *