Voetbal4u.com

‘Feyenoorder wordt benadeeld ten opzichte van PSV’ers’

Voormalig topvoetballer Willem van Hanegem baalt van de tendens die er heerst rondom Mats Wieffer. In zijn ogen wordt hij namelijk benadeeld ten opzichte van de PSV-spelers Joey Veerman en Jerdy Schouten.

“Toen Wieffer bij Feyenoord doorbrak, las die jongen dat het maar tegen PEC was”, begint Van Hanegem zijn klaagzang in zijn column in het Algemeen Dagblad. Toen hij vervolgens ook tegen PSV en Ajax goed speelde, moest hij het maar eens in Europa laten zien. Toen hij dat ook gewoon deed tegen Shakhtar was dat een elftal van niks. Toen hij het tegen AS Roma liet zien, was het volgens de zogenaamde kenners nog maar de vraag of hij in het Oranje ook kon.”

“Daar liet hij het ook zien, maar toen was Gibraltar geen maatstaf. Tegen Kroatië en Italië ging het ook goed, maar toen was Jerdy Schouten toch echt veel beter. Of Joey Veerman, die opvallend populair is bij enkele journalisten. En nu hij inderdaad niet zijn beste wedstrijd speelde tegen de Schotten, moet hij maar afvallen. Als ik zelf nog zou spelen, zou mijn broek er vanaf zakken van al die politieke spelletjes”, aldus ‘De Kromme’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *