Voetbal4u.com

‘Orkun Kokcu deze zomer naar Engelse supermacht’

Orkun Kokcu heeft zich in de belangstelling gespeeld van de Engelse grootmacht Manchester United. Hier maakt het Portugese medium O Jogo melding van. Ze zouden willen toeslaan nu de middenvelder in de clinch ligt met zijn trainer Roger Schmidt.

Ze waren deze zomer al geïnteresseerd in Kökcü, maar de middenvelder koos uiteindelijk voor een verblijf bij Benfica. The Red Devils haalden Mason Mount op en lieten daarna de interesse varen, maar mogelijk wordt er deze zomer weer onderhandeld. Volgens de Portugese krant is United bereid om concreet te worden voor de speler, indien de situatie bij Benfica hetzelfde blijft.

Kökcü liet zich kritisch uit over Schmidt in de media en stelde dat hij verkeerd wordt gebruikt bij de club. De oud-speler van Feyenoord werd vervolgens op de bank gezet tegen Casa Pia en nu lijken de partijen op ramkoers. Volgens Portugese media is Benfica niet bereid de speler uit te lenen en zou de club 40 miljoen euro verlangen voor de voetballer. Ook Juventus zou de situatie van de speler in de gaten houden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *