Voetbal4u.com

‘Vanaf begin gezegd dat hij niet goed genoeg is voor Ajax’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Analist Kenneth Perez vindt het jammer dat Anton Gaaei er weinig van bakt bij Ajax. Maar toch heeft de Deen geen spijt van de harde kritiek die hij had op zijn landgenoot. Hij heeft namelijk grote twijfels of hij wel de kwaliteiten heeft om bij de Amsterdammers te kunnen spelen.

Hij beleeft een dramatisch debuutseizoen bij Ajax. Zowel onder Maurice Steijn als John van ‘t Schip werd hij al eens voor rust gewisseld. “Het spijt mij voor hem. Natuurlijk”, zegt Perez tegen Bold. “Ik leef vooral mee met zijn ouders, wiens zoon een moeilijke tijd doormaakt. Het is niet leuk, maar met voetballers zelf moet je nooit medelijden hebben. Het is een harde wereld en als je niet goed genoeg bent, moet je opstaan.”

“Dat heeft hij ook wel gedaan”, vervolgt Perez over Gaaei. “Hij heeft zich moedig teruggeknokt en niet echt serieuze fouten meer gemaakt.” Dat betekent echter niet dat de voormalig aanvaller nu wel de kwaliteiten ziet die nodig zijn om te slagen bij Ajax. “Hij krijgt wat speeltijd, maar ik vraag mij sterk af of hij goed genoeg is voor Ajax. Dat heb ik vanaf het begin gezegd, en daar was veel verontwaardiging over.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *