Voetbal4u.com

Positief nieuws voor Ajax tijdens interlandperiode

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Positief nieuws voor Ajax. De blessure die Jordan Henderson heeft opgelopen in het duel met Sparta blijkt mee te vallen. Hij moest de oefeninterland van Engeland tegen Brazilie laten schieten, maar zit nu wel bij de selectie voor het duel van morgen tegen Belgie.

Henderson liep in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam een blessure op en werd door trainer John van ‘t Schip direct naar de kant gehaald. Ondanks de klachten is de middenvelder wel afgereisd naar Londen voor de interlandperiode, maar de eerste oefeninterland tegen Brazilië (0-1 verlies) kwam te vroeg. Dinsdag lijkt Henderson wél inzetbaar voor Engeland en dat betekent dat Ajax bij de hervatting van de Eredivisie ook weer kan beschikken over de routinier op het middenveld.

Het is voor Ajax belangrijk dat de blessure van Henderson uiteindelijk meevalt, want er komen cruciale weken aan voor de Amsterdammers. Volgende week zondag wacht een wedstrijd tegen PEC Zwolle, waarna Ajax met zeer serieuze tegenstanders (Go Ahead Eagles, Feyenoord en FC Twente) de degens gaat kruisen. John van ‘t Schip lijkt deze pittige periode in ieder geval met een fitte Henderson in te kunnen gaan.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *