Voetbal4u.com

Had niet verwacht dit seizoen te strijden met Ajax en Feyenoord

Mees Hoedenmakers is verrast over de prestaties van NEC dit seizoen. Met Ajax zijn ze momenteel in gevecht om de vijfde plek op de ranglijst, en Feyenoord treffen ze volgende maand in de bekerfinale.

“Zo klinkt het wel heel goed”, zegt Hoedemakers tegen Voetbal International, wanneer hij wordt geconfronteerd met de bekerfinale en strijd met Ajax. “Ik wist dat we een kwalitatief goed team hadden en dat we zeker voor de play-offs konden meedoen. Dat het nu zó goed samenvalt, dat is heel fijn. Nee, dit had ik ook niet verwacht.”

“De reeks die we hebben neergezet, is gewoon heel erg goed”, vervolgt Hoedemakers. “En ja, er zit ook weleens een mindere wedstrijd tussen zoals bij RKC. We willen natuurlijk altijd winnen, maar doordat we nu zo presteren, betekent dat niet dat we iedere week moeten winnen. Soms zit het ook even tegen, heb je even pech of een mindere dag. Dat hoort er ook bij.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *