Voetbal4u.com

Voormalig stervoetballer: ‘Ik sla Feyenoord veel hoger aan dan PSV’

Voormalig stervoetballer en huidig analist Marco van Basten is onder de indruk van Feyenoord. Ze staan weliswaar op de tweede plaats in de Eredivisie achter PSV, maar toch slaat ‘San Marco’ de Rotterdammers voetballend hoger aan.

“Van achteruit komen ze snel en goed naar het middenveld. PSV is daar minder in en Ajax al helemaal”, concludeert Van Basten in Rondo. “Aanvallend is het goed. Wat mankeert, is de afronding. Dat heeft te maken met de kwaliteit aan de voorkant. Daardoor staan ze tweede in de Eredivisie en hebben ze het goede voetbal tegen Atlético Madrid en SS Lazio niet laten uitbetalen.”

Het goede spel van Feyenoord levert niet altijd het gewenste succes op. Maakt dat de trainer niet ‘doodziek’? “Het is prachtig om te zien als het uitpakt. Alleen, als je in de eindfase komt, dan is Feyenoord nog altijd niet in staat om een individu aan te trekken die op dat niveau het verschil maakt”, reageert tafelgenoot Slot.

“Natuurlijk proberen we die jongens zoveel mogelijk op te rekken”, vervolgt Slot. “Het wordt nu zaak om spelers aan de bovenkant erbij te halen om de volgende stap te zetten. Dat is niet eenvoudig. Dat wordt de grote uitdaging.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *