Voetbal4u.com

Slot berichtte zijn maatje Kökçü: ‘Je bent te goed!’

Arne Slot schoof afgelopen maandag aan in het programma ‘Rondo’ op Ziggo Sport. En daar kwam ook de situatie ter sprake van zijn voormalige pupil Orkun Kökçü. Laatstgenoemde is in opspraak geraakt bij Benfica met zijn coach Roger Schmidt.

Hij werd door Benfica geschorst na een interview met De Telegraaf, waarin hij zich kritisch had uitgelaten over zijn trainer Roger Schmidt. Hoewel Kökçü tot voor kort regelmatig speelde, lijkt hij aankomende zomer op weg naar de uitgang. Slot vindt het een storm in een glas water. “Europese media blijven er maar over schrijven. Ik denk dat het één wedstrijd is geweest en dat hij er de volgende wedstrijd gewoon weer bij is. Ik ben ervan overtuigd dat het alsnog een succes voor hem gaat worden daar bij Benfica. Hij is echt een heel goede speler.”

De oefenmeester van de Rotterdammers was niet te beroerd om zijn voormalige speler een bericht te sturen. “Ik heb hem ook nog een berichtje gestuurd: “Je bent te goed om van een trainer afhankelijk te zijn”. Hij speelt als linkermiddenvelder en zou wat meer vrijheden willen hebben in zijn aanvallende spel. Nu wordt hij voor zijn gevoel te veel beoordeeld op zijn verdedigende spel, is wat ik uit het interview opmaakte.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *