Voetbal4u.com

‘Dortmund heeft 35 miljoen over voor Amsterdams toptalent’

Borussia Dortmund wil deze zomer een poging wagen om de Nederlandse mandekker Dean Huijsen binnen te halen. Hier maakt het Italiaanse medium Tuttosport melding van.

Hij staat onder contract bij Juventus dat hem momenteel verhuurd aan competitiegenoot AS Roma. ‘De Oude Dame’ zou bereid zijn om hem te verkopen maar dan moet daar wel een waanzinnige transfersom tegenover staan. Hoewel een clubwissel komende zomer nog niet definitief is, staat Huijsen volgens Italiaanse media wel op het punt om zijn huidige spelersmakelaar Alejandro Santisteban in te ruilen. Zijn vader Donny gaat zijn belangen behartigen en de verwachting is dat de familie Huijsen een drukke zomer tegemoet gaat. De stopper gooit hoge ogen op huurbasis bij Roma en zij zouden hem dolgraag definitief willen inlijven. Het is alleen de vraag of de club financieel bij machte is om Huijsen te kopen van Juventus.

Een verlenging van de huurdeal behoort tot de mogelijkheden voor Roma, maar de concurrentie is groot. Dortmund lijkt de club met de meest concrete interesse en zijn zelfs al een paar keer afgereisd is naar Stadio Olimpico om Huijsen live in actie te zien. Een groot struikelblok kan echter de vraagprijs van 30 tot 35 miljoen euro vormen. Huijsen verlengde begin dit jaar nog zijn contract tot medio 2028 en zodoende kan Juventus een dergelijke transfersom eisen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *