Voetbal4u.com

‘Wonderkind sprak voorkeur uit voor Ajax boven United’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Afgelopen zomer koos Lasse Abildgaard ervoor om het Deense Silkeborg te verruilen voor een avontuur bij Ajax. En dat terwijl hij de clubs voor het uitkiezen had. Hij trainde zelfs mee met Manchester United, maar koos toch voor de Amsterdammers.

“Ik ging daar naar een proeftraining (bij Manchester United, red.) om te zien hoe het was”, vertelde Abildgaard aan de Deense krant Tipsbladet . “Uiteindelijk hebben we besloten dat het voor mij het beste was om naar Ajax te gaan.” De rechtsbuiten, die uit het zelfde dorp als Kasper Dolberg komt, is blij met zijn keuze voor Ajax: “Het is gewoon geweldig om elke dag de trainingskleding van Ajax aan te trekken. Ik hoorde al lang geleden over de interesse van Ajax. En toen was het een soort proces tussen de club en mijn familie en mijn adviseur over hoe het zou moeten gaan, en dat soort dingen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *