Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag pakt uit met komst van topverdediger’

Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport is Manchester United bereid om de gelimiteerde transfersom die in het contract van Gleison Bremer staat te betalen. Het zou betekenen dat ‘The Mancunians’ een bedrag van zestig miljoen euro moeten overmaken aan zijn werkgever Juventus.

In de zomer van 2022 verwierf Juventus de Braziliaanse international van rivaal Torino voor een bedrag van 44 miljoen euro. Onlangs heeft de verdediger zijn contract bij De Oude Dame verlengd tot medio 2028, met een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro. Van die clausule zou Juvenog wel eens spijt kunnen krijgen, aangezien de club niet van plan is de Braziliaan te laten gaan.

Manchester United schrikt niet terug van het bedrag in het contract en zou bereid zijn de gevraagde zestig miljoen euro te betalen voor de 27-jarige verdediger, die op Old Trafford de problemen in het centrum van de verdediging moet oplossen. Ook Chelsea, Tottenham Hotspur en Newcastle United hebben naar verluidt interesse, wat The Red Devils aanmoedigt om snel tot overeenstemming te komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *