Voetbal4u.com

‘Arne Slot staat bovenaan het lijstje van deze supermacht’

Arne Slot lijkt de beste papieren te hebben om na de zomer de nieuwe trainer te worden van Bayern Munchen. De Duitse grootmacht wilde het liefst Xabi Alonso aan zich binden, maar hij heeft besloten om bij Bayer Leverkusen te blijven.

Hier maakt het Algemeen dagblad melding van. Doordat Xabi het waarschijnlijk niet wordt, openen de deuren voor de Feyenoord-trainer. Volgens de NOS stond zijn naam namelijk als de tweede keus op het lijstje. Alonso was de droomkandidaat voor de ploeg uit Beieren. Alonso stevent echter af op een kampioenschap. De ploeg heeft dan in alle competities nog geen wedstrijd verloren. Ook stond hij in de belangstelling van Liverpool.

Doordat Alonso waarschijnlijk langer in Leverkusen blijft, zou Slot een optie kunnen zijn. Feyenoord hoopt echter dat hun succestrainer langer blijft om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de club door de juiste spelers naar Rotterdam te halen. Het contract van Slot loopt nog door tot medio 2026.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *