Voetbal4u.com

‘Ruud van Nistelrooy in beeld bij verrassende Spaanse club’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ruud van Nistelrooy krijgt mogelijk de kans om zijn trainersloopbaan te vervolgen in Spanje. Hij is namelijk in beeld bij RCD Mallorca om daar Javier Aguirre op te volgen.

Hij lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij de Spanjaarden, ondanks dat Aguirre wel nieuwe contractvoorstellen heeft gekregen. Die aanbiedingen zijn door de ervaren oefenmeester allemaal afgewezen. Mallorca is daardoor doorgeschakeld en heeft een shorlist met potentiële kandidaten opgesteld.

Daarop prijkt volgens Relevo ook de naam van Van Nistelrooij. De oud-international zit al een tijdje zonder club na zijn vertrek bij PSV en werd al gelinkt aan sc Heerenveen en ook de Belgische topclub Club Brugge. Van Nistelrooij heeft echter wel concurrentie voor de job bij Mallorca, waar ook Diego Martínez en Eder Sarabia worden genoemd als kandidaten.

De kans is groot dat Mallorca ook komend seizoen weer in LaLiga speelt, dat een veilige voorsprong heeft van zes punten op de degradatieplekken. Van Nistelrooij zou daardoor ook volgend seizoen op het hoogste niveau in Spanje aan de slag kunnen als trainer, wat hij eerder al deed als speler van Real Madrid en FC Malaga.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *