Voetbal4u.com

ISIS komt met terreurdreiging richting Champions League-duels

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

De Islamitische Staat heeft op de sociale media gedreigd met terreuraanvallen rond de aankomende wedstrijden in de Champions League. De clubs hebben hier inmiddels waar van genomen en de veiligheid opgeschroefd.

In Spanje maakte MARCA melding van de dreiging richting de Champions League-duels van onder andere Real Madrid. Er zou nog geen reden zijn tot directe paniek, maar de Spaanse autoriteiten hebben de wedstrijden van deze week wel als extra hoog-risico duels aangemerkt. Dinsdag komen de autoriteiten bij elkaar voor een spoedoverleg rond de dreiging. De wedstrijden lijken vooralsnog gewoon door te gaan.

In Duitsland was het eind maart ook al raak rond dreiging van IS. Toen zou de terreurgroep het gemunt hebben op Bayern München – Borussia Dortmund. De politie kreeg toen de tip over de mogelijke dreiging, waardoor er extra politie werd ingezet. Uiteindelijk verliep de wedstrijd rustig en zonder problemen.

Deze week worden vier wedstrijden in de Champions League gespeeld. In het Wanda Metropolitano speelt Atlético Madrid tegen Borussia Dortmund en in Santiago Bernabéu Real Madrid tegen Manchester City. In Engeland spelen Arsenal en Bayern München tegen elkaar in het Emirates Stadium en het Parc des Princes is de locatie van PSG – FC Barcelona. De vier stadions werden door IS op de socials gezet met daarbij de tekst ‘Kill them all’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *