Voetbal4u.com

‘Hij kan een goede spits worden, maar niet voor PSV 1’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Jesper Uneken wist afgelopen weekend te debuteren bij PSV en direct trefzeker te zijn. Een mooie binnenkomer, al denkt journalist Tijmen van Wissing dat de negentienjarige spits niet zal doorbreken tot eerste spits in Eindhoven.

Joey Veerman vergeleek Uneken na afloop met Luuk de Jong. “Ik heb hem een paar wedstrijden aan het werk gezien. Ik begrijp de vergelijking wel, maar vind Van Duiven meer een goalgetter”, reageert Van Wissing in de Oosttribune Podcast. “Daar was ik meer fan van. Ik ben sowieso meer fan van het type Hornkamp. Hij (Uneken red.) kan wel een goede spits worden, maar niet van PSV 1. Dat gaat hij niet halen.”

Jizz Hornkamp maakt de laatste maanden veel indruk bij Heracles Almelo. “Ik had het erover met Gertjan Verbeek of Wout Weghorst wel een versterking is voor FC Twente. Hij vindt van niet en zou eerder voor Hornkamp gaan”, aldus de journalist. “Hij vindt het (Weghorst red.) een beperkte spits en zou eerder investeren in jonge talenten, zoals een Hornkamp.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *