Voetbal4u.com

‘PSV gaat aansluiting krijgen met de Europese top’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De gebroeders Willy en René van de Kerkhof zien de toekomst van PSV rooskleurig in. Ze denken zelfs dat het team de komende jaren aansluiting kan gaan krijgen met de top uit Europa.

Willy is laaiend enthousiast over Jerdy Schouten. “Voor mij is hij de Willem van Hanegem van PSV. Een briljant regisseur. Alleen is Schouten dan een stukje sneller dan Willem. Én gezegend met een goed rechterbeen”, zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. “Al zou een club 100 miljoen willen betalen voor Schouten, dan nóg moet je hem niet laten gaan”, vult René aan. Willy: “Zo veel overzicht, zo makkelijk voetballend. Een fenomeen is hij. Zet hem bij Manchester City neer en hij doet ook zo mee.”

De clubiconen zijn ook zeer te spreken over Bosz. “Weet je aan wie Bosz mij doet denken? Aan Kees Rijvers”, zegt René. “Bosz is een beetje Rijvers, ja, klopt”, sluit Willy zich daarbij aan. “Hij staat boven die mennekes, maar kan net zo goed tussen ze in staan. Knap. Bosz heeft PSV echt weer op de kaart gezet met zijn aanvallende manier van spelen. Al vind ik dat Ruud van Nistelrooij ook hulde verdient. Hij heeft jonge jongens als Bakayoko en Babadi de kans gegeven, hè.”

De broers zijn verguld met het aanstaande kampioenschap. Willy: “Ik durf te zeggen dat we een van de beste PSV’s in jaren hebben.” René: “Met één of twee versterkingen erbij heb je een elftal waarmee je ook de komende vijf jaar kampioen van Nederland kunt worden.” Daarna gaat Willy nog een stapje verder. “En aansluiting kunt vinden bij de beste zestien clubs van Europa.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *