Voetbal4u.com

‘Oranje-middenvelder kan het EK vergeten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ronald Koeman hoopt deze zomer met een 26-koppige selectie af te reizen naar het EK in Duitsland. Liverpool-middenvelder Ryan Gravenberch zal volgens Valentijn Driessen waarschijnlijk geen van deze spelers zijn.

Een aantal Nederlanders kwam donderdagavond in actie tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Liverpool en Atalanta Bergamo. De voormalig Ajax-middenvelder niet. “Eén speler kan het EK nu al op zijn buik schrijven, dat is Gravenberch. Die zat op de bank, die bleef op de bank”, stelt Driessen in de voetbalpodcast Kick-Off.

Met een cynische ondertoon vervolgt Driessen: “Die heeft een uitstekende keuze gemaakt, met Liverpool. Dit is in niets beter dan bij Bayern München.” Zijn teller staat dit seizoen op 33 officiële wedstrijden, waar hij in Duitse dienst op 34 officiële duels bleef steken.

Ook Virgil van Dijk ontvangt een sneer. “Onze grote vriend stond erbij en keek ernaar. Ik hoop dat hij op het EK veel beter voor de dag komt dan gisteren.” Voor Cody Gakpo is dat ook het geval. “Een of twee acties waren leuk, maar verder was het geen EK-niveau.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *