Voetbal4u.com

‘Flinke mokerslag lonkt voor Frenkie de Jong’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Het zou goed kunnen dat Frenkie de Jong bezig is aan zijn laatste maanden als speler van FC Barcelona. Hij zou deze zomer namelijk mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

Het medium benadrukt dat dit niets te maken heeft met een eventuele vertrekwens van De Jong. Hij heeft immers steevast verkondigd dat hij momenteel al voor zijn droomclub speelt, terwijl zijn gezin eveneens gelukkig is in Catalonië.

Toch bestaat de kans dat De Jong na dit seizoen afscheid neemt. Binnen de technische staf staat hij er weliswaar goed op, maar zoals bekend vertrekt Xavi Hernández deze zomer. De clubleiding zou daarentegen overwegen om de selectie van vers bloed te voorzien en daarbij is een langer verblijf van de oud-Ajacied geen zekerheidje.

In tegenstelling tot Xavi ziet het Barça-bestuur in De Jong geen essentiële schakel. Een goed bod zou daarom worden overwogen. Daarbij wijst SPORT op het feit dat het middenveld van FC Barcelona ook goed functioneerde tijdens zijn wekenlange afwezigheid.

Paris Saint-Germain staat reeds in de startblokken om De Jong in te lijven. Naar verluidt wacht de Ligue 1-club slechts op het juiste moment om toe te slaan. Grootverdiener Kylian Mbappé vertrekt deze zomer, waardoor er budget ontstaat om toe te slaan op de transfermarkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *