Voetbal4u.com

‘Carlos Forbs op lijst van grootste talenten van de wereld’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Er is een lijst naar buiten gekomen waarop de 100 grootste talenten staan van de wereld. Ajax bakt er dit seizoen helemaal niets van. maar toch staan er drie spelers op die onder contract staan bij de Amsterdammers.

Dat is enigszins opmerkelijk te noemen, aangezien Forbs dit seizoen niet kan rekenen op een basisplaats en onlangs zelfs bij Jong Ajax werd opgesteld. De zomeraanwinst kan in zijn eerste seizoen in Amsterdam nog niet overtuigen, maar staat wel op plek 93 met een beoordeling van 59,4.

Forbs is dus niet de enige Ajacied in de lijst, want ook Jorrel Hato en Kristian Hlynsson staan erin. Het tweetal staat een stuk hoger dan de Portugese collega. Hlysson bevindt zich op de 38e plek, terwijl Hato op een knappe negende plaats staat. Ook Feyenoorder Yankuba Minteh heeft een uitverkiezing. De Gambiaan moet het doen met een 21e plek.

Verder zijn er ook nog een aantal andere Eredivisionisten te vinden in de lijst, namelijk Oliver Braude van sc Heerenveen (88) en Ruben van Bommel van AZ (90). Oud-NAC-speler Ezechiel Banzuzi, tegenwoordig OH Leuven, is de nummer honderd. Lamine Yamal van FC Barcelona staat op plek één.

De lijst is samengesteld op basis van de prestatiestussen 3 oktober 2023 en 27 maart 2024, waarbij hij maandelijks wordt geüpdatet tot oktober van dit jaar. De ranking wordt samengesteld op basis van drie factoren: sportprestaties, speeltijd en de sterkte van de club, met daarbij ook nog een bonusLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *