Voetbal4u.com

Erik ten Hag loopt weg bij persconferentie: ‘Op die vraag ga ik niet in’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Erik ten Hag speelde gisteren met Manchester United met 2-2 gelijk op bezoek bij Bournemouth. Na afloop van de wedstrijd liep de oefenmeester geirriteerd weg op de persconferentie. Hij werd kritisch benaderd en daar was hij niet van gediend.

Ten Hag stond op het punt op te staan en de perszaal te verlaten, toen hij werd geconfronteerd met een mogelijk pijnlijke statistiek over de slechtste eindklassering ooit van Manchester United. Dat gebeurt wanneer de Engelse recordkampioen lager eindigt dan plek zeven. Op dit moment staat Ten Hag met zijn ploeg met 50 punten op de zevende plek. Nummer acht West Ham United heeft er 48.

“Op die vraag ga ik niet in”, reageert Ten Hag, terwijl hij zichtbaar geirriteerd opstaat. “Dat is op dit moment niet belangrijk.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *