Voetbal4u.com

Johan Derksen ontvangt boos mailtje van zijn werkgever

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Afgelopen donderdag werd de show van ‘Vandaag Inside’ geopend met een optreden van een rockende Helmut Lotti. Op de sociale media werd hij flink afgekraakt en ook Johan Derksen vond het helemaal niets.

Lotti was er op aandringen van Derksen, maar verraste met een totaal ander genre dan we van hem gewend zijn (Amerikaanse hard rock in plaats van metal). Het pakte niet al te best uit.

“Ik had begrepen dat ook van de organisatie niet iedereen er blij mee was”, zegt Wilfred Genee. Derksen: “Ik had niet het idee dat onze directie de cd-box van Lotti gaat kopen. Ik had al héél snel een reactie, een mailtje. Want ik krijg overal de schuld van”, lacht de besnorde analist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *