Voetbal4u.com

‘Arne Slot en Peter Bosz op shortlist van absolute grootmacht’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Peter Bosz en Arne Slot zouden op de shortlist staan van Manchester United om deze zomer Erik ten Hag op te volgen als manager. Hier maakt het medium ‘The Athletic’ melding van.

The Athletic schrijft dat het ‘Manchester United-DNA’ gebaseerd is op aanvallende intenties. Het medium vervolgt: “Arne Slot leidde Feyenoord vorig seizoen voor de tweede keer in ruim twintig jaar naar de titel met zijn aanvallende voetbal en hoog druk zetten. Cruciaal is dat Slot wordt geprezen vanwege zijn vermogen om spelers te verbeteren en de jeugd te ontwikkelen, waarbij Feyenoord een ploeg opstelt waarvan de gemiddelde leeftijd de vierde jongste in de competitie is.”

“Op een soortgelijke manier heeft de energieke speelstijl van Peter Bosz ervoor gezorgd dat PSV dit seizoen de sterkste ploeg is in de zeven beste competities van Europa, waarbij geen enkel team meer dan 2,8 xG zonder strafschoppen per 90 minuten scoort”, luidt het. “Kwalificatie voor de achtste finale van de Champions League heeft Bosz’ team verder in de schijnwerpers gezet. Met vier wedstrijden te gaan en negen punten voorsprong op de nummer twee kan de titel PSV bovendien bijna niet meer ontgaan.”

Naar verluidt staan Bosz en Slot allebei op ‘de shortlist’ van Manchester United. De grote vraag is echter of Manchester United het aandurft om Ten Hag te vervangen door een andere trainer uit de Eredivisie. Rúben Amorim van Sporting Portugal geldt als serieus alternatief, al is hij ook genoemd als topkandidaat van aartsrivaal Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *