Voetbal4u.com

‘Voormalig Oranje-vedette op lijstje van AC Milan’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Mark van Bommel zou in beeld zijn bij AC Milan om de opvolger worden van Stefano Pioli. De chemie tussen beide partijen zou namelijk verdwenen zijn, en daarom kijken ze uit naar een nieuwe oefenmeester. Ook de heren Paulo Fonseca en Julen Lopetegui worden genoemd.

Journalist Fabrizio Romano kwam samen met de Italiaanse kranten naar buiten met het nieuws dat Pioli aan het einde van het seizoen afscheid gaat nemen bij AC Milan. De 58-jarige trainer won in 2022 de Scudetto met AC Milan en bracht de club terug naar de top van Italië en Europa. Afgelopen week werd het team uitgeschakeld in de kwartfinale van de Europa League door AS Roma. Ondanks dat het contract van Pioli tot medio 2025 loopt lijken de twee toch uit elkaar te gaan. La Gazzetta dello Sport geeft aan dat Fonseca, die nu bij Lille traint, en Lopetegui als mogelijke opvolgers worden gezien voor Pioli.

Tuttosport komt met een andere naam. Mark van Bommel zou ook tot de kanshebbers behoren. Zlatan Ibrahimivoc, een oud-ploeggenoot van de Nederlander, heeft hem getipt bij de leiding van de club. De Zweed heeft een rol als adviseur bij AC Milan, waardoor het advies van hem serieus wordt genomen. De Nederlander speelde in zijn carrière al een tijdje in Milaan en kan nu als trainer wellicht terugkeren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *