Voetbal4u.com

‘Zlatan Ibrahimovic wil Nederlander zien bij AC Milan’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Zlatan Ibrahimovic zou het een goede zet vinden van AC Milan om Mark van Bommel aan te stellen als nieuwe trainer. La Gazzetta dello Sport, Tuttosport en Fabrizio Romano melden allemaal dat de dagen van de huidige coach Stefano Pioli in Milaan geteld zijn.

I Rossoneri vormden dit seizoen geen serieuze bedreiging voor stadgenoot Internazionale in de titelstrijd en werden al uitgeschakeld in de Champions League en Coppa Italia. Donderdag viel het doek in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma. Het blijkt de druppel voor de clubleiding.

De Italiaanse grootmacht wil komende zomer een frisse wind laten waaien. Volgens de befaamde roze sportkrant staan onder meer Christophe Galtier, Paulo Fonseca, Julen Lopetegui en Marcelo Gallardo op het kandidatenlijstje. Fonseca en Lopetegui lijken als favoriet te gelden. Tuttosport schuift echter Van Bommel naar voren. Niemand minder dan clubadviseur Zlatan Ibrahimovic zou zich sterk maken voor de Nederlander. De twee speelden anderhalf jaar samen bij AC Milan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *