Voetbal4u.com

‘Zeer duidelijke zomeraankoop veegt de vloer aan met Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Georges Mikautadze heeft in de Franse media een sneer uitgedeeld aan zijn broodheer Ajax. De aanvaller die momenteel op huurbasis speelt voor FC Metz, zegt dat hij zich nooit welkom heeft gevoeld bij de Amsterdammers.

Hij is weer op schot in Frankrijk, maar baalt nog altijd van zijn mislukte periode in Amsterdam. “Ik heb meer dan twee maanden in een hotel doorgebracht. Ik zat alleen op die kamer, ik werd gek.” Ajax keek naar de mening van Mikautadze veel te weinig om naar de aankoop. Eerder gaf de spits ook al aan dat Ajax niet naar hem heeft geïnformeerd sinds hij op huurbasis in Metz speelt.

Mikautadze baalde enorm dat hij op een hotelkamer moest leven en Ajax hielp hem ook niet met het zoeken van onderdak. “De club hielp me niet veel met het zoeken naar een appartement. Ik heb op eigen houtje een Airbnb gehuurd, waar mijn gezin meer dan een maand met me heeft gewoond”, vertelt een openhartige Mikautadze in een interview met L’Équipe.

De 23-jarige spits is officieel nog eigendom van Ajax, de club die hem afgelopen zomer voor zestien miljoen kocht van Metz. De spits kijkt dus niet goed terug op die tijd in Amsterdam. “Ik kende niemand, ik sprak de taal niet: de voorwaarden om te slagen waren voor mij niet aanwezig. Elke speler moet zich gerespecteerd voelen om te kunnen presteren. Ik was teleurgesteld. Nu laten ze ook niets van mij horen. Ze zijn me vergeten bij Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *