Voetbal4u.com

Dreun voor Feyenoord: ‘Sterkhouder mist de bekerfinale’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Mats Wieffer zou voorafgaand aan de bekerfinale van morgen geblesseerd zijn geraakt op de training van Feyenoord. Met dit nieuws pakt het fanmedium 1908 uit. Zijn deelname zou dan ook hoogst onzeker zijn.

De Oranje-international kampt met spierklachten en haakte woensdag al voortijdig af op de besloten training. Donderdag en vrijdag was Wieffer wel present op trainingscomplex 1908, maar louter voor verder medisch onderzoek en een binnenprogramma qua training.

Volgens insiders zal Wieffer ‘enkele weken’ moeten revalideren, waardoor de bekerfinale veel te vroeg zal komen. Ramiz Zerrouki wordt als vervanger aan de aftrap verwacht, mocht Wieffer inderdaad niet kunnen spelen. De aftrap is zondag om 18:00 uur in Rotterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *