Voetbal4u.com

‘Barca, Milan en Bayern azen, Feyenoord wil 10 miljoen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

In navolging van Liverpool zouden ook de grootmachten AC Milan, Bayern Munchen en FC Barcelona overwegen om Arne Slot volgend seizoen aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. Hier maakt de Engelse journalist Ben Jacobs melding van.

Ook weet hij meer van de vraagprijs die Feyenoord voor hem zou hanteren. Volgens Jacobs zouden AC Milan en Barça Slot op het lijstje hebben, maar Bayern lijkt de voornaamste uitdager van Liverpool te zijn. De Duitsers lijken echter ook dicht bij een deal met Ralf Ragnick om coach te worden, dus het is nog maar de vraag hoe hard de club doorzet voor Slot. Eerder op de dag werd bekend dat de Feyenoord-coach bij Liverpool de belangrijkste kandidaat is.

Wat betreft de transfersom voor Slot weet Jacobs ook meer. Zo zou de vraagprijs van Feyenoord neerkomen op een bedrag van minimaal tien miljoen euro. Dit zou inclusief zijn mogelijke assistenten zijn. Er is nog niets bekend over wie Slot zijn mogelijke rechterhanden zouden worden, mits hij Feyenoord gaat verlaten.

Bayern München als Liverpool moeten sowieso op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen. Daar gaven Thomas Tuchel en Jurgen Klopp al luid en duidelijk aan dat ze niet doorgaan bij hun clubs. Ook Barcelona moet op zoek, maar de laatste dagen komen er toch geruchten naar buiten dat Xavi in gesprek is om toch te blijven. AC Milan heeft Stefano Pioli al een tijd als coach. Over hem lijkt nog niets bekend wat betreft een vertrek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *