Voetbal4u.com

DNA! ‘Edgar Davids terug in de technische staf van Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Sportjournalist Valentijn Driessen is van mening dat er iemand in de technische staf van Ajax moet komen die beschikt over het veelbesproken DNA van de club. In zijn ogen zou Edgar Davids die rol uitstekend kunnen gaan invullen.

“Ik weet dat ze bij Ajax spelen met het idee om een Ajax-icoon te halen. Richard Witschge gaat dan vertrekken bij de staf. In feite zou Davids die rol wel kunnen aanpakken”, vertelt Driessen in zijn rubriek bij Vandaag Inside, waarna hij een groot aantal redenen geeft voor het aanstellen van Davids. “Hij is misschien geen icoon, maar hij heeft goed samengewerkt met Louis van Gaal en Danny Blind in Qatar. Hij heeft een mislukte carrière als hoofdtrainer.”

Ook het karakter van Davids past volgens Driessen goed bij Ajax. “Hij is natuurlijk iemand met uitstraling naar spelers toe. Hij heeft overal gespeeld: FC Barcelona, Italië en heel veel gewonnen. Het is ook een persoonlijkheid.” Davids werkte eerder als trainer, maar na zijn carrière als voetballer was hij lid van de raad van commissarissen bij Ajax. Dit deed hij van juni 2011 tot april 2012. Ook gaf hij eerder aan open te staan voor een functie bij Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *