Voetbal4u.com

Uitleveringsproces tegen Quincy Promes start volgende week

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Het uitleveringsproces tegen Quincy Promes zal volgende week in Dubai van start gaan. Hier maakt het medium ‘RTL Boulevard’ melding dat beschikt over enkele documenten uit de rechtbank.

Op donderdag 2 mei vindt de eerste zitting plaats, klinkt het. De 32-jarige Promes werd ruim een maand geleden gearresteerd in Dubai, waar hij op dat moment op trainingskamp was met Spartak Moskou, na het veroorzaken van een verkeersongeluk. Niet lang daarna kwam hij vrij, al kwam vanuit Nederland de vraag om hem opnieuw aan te houden. De autoriteiten in Nederland hebben de Verenigde Arabische Emiraten gevraagd om de veroordeelde Promes uit te leveren.

Na zijn arrestatie werd Promes vastgehouden op het politiekantoor in Dubai. Later werd hij naar de beruchte gevangenis Al Aweer gebracht. Robert Malewicz, advocaat van de voetballer, houdt zijn kaken stijf op elkaar. “We doen geen inhoudelijke mededelingen zolang het verzoek nog in behandeling is bij de rechter in de VAE.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *