Voetbal4u.com

‘Dan zal Brian Brobbey deze zomer bij Ajax vertrekken’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

De selectie van Ajax zal aankomende zomer bijzonder flink op de schop gaan. Veel spelers mogen vertrekken maar Brian Brobbey niet. Volgens Voetbal International zal dit een behoorlijke opgave worden om hem te behouden.

Dankzij 21 goals en 10 assists in 39 officiële wedstrijden heeft Brobbey (22) dit jaar ook het Nederlands elftal gehaald. “Als hij zich komende zomer op het EK laat zien, zal het voor Ajax een hele klus worden om Brobbey te behouden”, weet VI.

Nu de club afgelopen winter Julian Rijkhoff terughaalde, is er al een alternatief achter de hand. En ‘een megatransfer van Brobbey zou Ajax financieel goed uitkomen’, schetst het medium gelijk nog een positieve kant aan een eventuele verkoop van de publiekslieveling.

“Toch is het ook niet uitgesloten dat hij gewoon in Amsterdam blijft. Hij heeft nog een contract tot 2027 en zijn avontuur bij RB Leipzig heeft Brobbey geleerd dat het gras niet altijd groener is in het buitenland. Brobbey is gelukkig in Amsterdam, maar Ajax zal hem wel enig sportief perspectief moeten bieden..”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *