Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag ziet salaris met meer dan 25 procent dalen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Een financiële tegenvaller voor Erik ten Hag. Omdat zijn club Manchester United zich dit seizoen niet zal gaan plaatsen voor de Champions League betekent dit dat zijn salaris in ieder geval met 25 procent zal dalen.

Hier maakt het medium ESPN vandaag melding van. Ten Hag staat onder grote druk bij United en Champions League-voetbal lijkt voorlopig ver weg. De achterstand op de vierde plek is inmiddels opgelopen tot zestien punten, waardoor het er niet naar uitziet dat de hymne volgend seizoen op Old Trafford te horen is.

Dat heeft volgens ESPN flinke financiële gevolgen voor Ten Hag. De Nederlandse manager kan zich opmaken voor een flinke salarisverlaging al is de vraag of de oud Ajax-trainer überhaupt wel aan mag blijven. Zo zouden er al meerdere namen circuleren die als opvolger worden genoemd van Ten Hag. Gareth Southgate (Engeland), Roberto de Zerbi (Brighton), Thomas Frank (Brentford) en Gary O’Neil (Wolverhampton Wanderers) worden genoemd als kandidaten om Ten Hag op te volgen.

Mogelijk dat het winnen van de FA Cup Ten Hag nog wat krediet kan opleveren, al heeft de clubleiding voorlopig nog geen knoop doorgehakt over zijn toekomst. De oefenmeester heeft nog een contract tot medio 2025 bij United, die recentelijk nog zijn gal spuwde richting de Engelse media die massaal om zijn ontslag riepen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *