Voetbal4u.com

‘Te Kloese lacht eerste bod van negen miljoen euro weg’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Liverpool heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Arne Slot. Hij moet volgens het medium ‘The Athletic’ de opvolger gaan worden bij ‘The Reds’ van Jurgen Klopp. Dennis te Kloese, de directeur van de Rotterdammers wil wel een grote zak met geld voor hem hebben.

Volgens journalist Adam Crafton van The Athletic ligt het openingsbod van Liverpool op negen miljoen euro. Dat bod zou Feyenoord resoluut naar de prullenbak hebben verwezen, maar de gesprekken blijven wel gaande. De Rotterdammers zetten in op een hogere transfersom voor Slot, die nog een contract tot medio 2026 heeft.

“In de komende dagen zal moeten blijken of Liverpool bereid is het bedrag op tafel te leggen dat Feyenoord verlangt. Dat zal aanzienlijk meer zijn dan 10 miljoen euro”, meldde De Telegraaf eerder al. Bij de Rotterdammers is volgens Voetbal International wel verbazing over de snelle handelswijze van Liverpool. Feyenoord zou juist de tijd willen nemen om het onderhandelingsproces te doorlopen, terwijl Liverpool snel een deal wil maken.

Algemeen directeur Dennis te Kloese ‘staat niet te springen’ om zijn succescoach van de hand te doen, die zelf wel graag de overstap wil maken naar Liverpool. Voor Te Kloese is het dan ook klip en klaar dat een deal goed moet zijn voor beide partijen. “En zeer zeker voor Feyenoord”, benadrukt de voetbalbestuurder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *