Voetbal4u.com

‘Verrassende transfermove lonkt voor Xavi Simons’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Sinds het begin van dit seizoen speelt Xavi Simons op huurbasis voor het Duitse RB Leipzig. En met zijn goede spel daar lijkt hij aankomende zomer terug te keren naar zijn oorspronkelijke werkgever Paris Saint-Germain.

Het zou echter ook goed kunnen dat Simons toch nog een jaartje langer bij Leipzig blijft. Trainer Marco Rose blijft hoop houden in een dergelijke transferstunt van zijn werkgever. “Maar we hebben het niet volledig in eigen hand. Belangrijk is dat we ons voor de Champions League kwalificeren. We hopen dat we die jongen nog een of twee jaar hier kunnen houden.”

“Dat zou Xavi goed doen. Het is belangrijk dat we onszelf niet als doorgeefluik zien, maar ook zelf ambitieus blijven. Het moet lonend zijn om naar Leipzig over te stappen en om hier langer te blijven”, aldus Rose tegenover de Duitse tak van Sky Sport.

De coach heeft het gevoel dat Simons zelf wel open staat voor nog een jaar in de Bundesliga. “Ik krijg het idee dat hij zich hier goed voelt. Hij ontwikkelt zich goed in een goede omgeving. Daarom ben ik nog steeds positief gestemd dat hij volgend jaar ook nog bij ons speelt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *