Voetbal4u.com

‘Ajax-speler weigert te stoppen en is in onderhandeling’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De veertigjarige doelman Remko Pasveer is met Ajax in onderhandeling over een nieuw contract. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Zijn huidige verbintenis loopt over een aantal maanden af.

Pasveer, die in 2021 transfervrij van Vitesse naar Ajax kwam, heeft sindsdien in vijftig officiële wedstrijden het Amsterdamse doel verdedigd. Zijn prestaties in de Champions League, waar hij zelfs topscorers als Erling Haaland wist af te stoppen, hebben indruk gemaakt. Ondanks dat hij na het WK in Qatar zijn basisplaats verloor aan Gerónimo Rulli en de komst van Diant Ramaj, heeft Pasveer dit seizoen niet kunnen spelen vanwege blessures.

Desondanks blijft zijn invloed binnen de selectie groot, mede dankzij zijn ervaring en persoonlijkheid. Pasveer, die zich nog fit voelt, is van plan ook volgend seizoen van waarde te zijn voor Ajax. Hij is niet van plan om zijn carrière deze zomer al te beëindigen en de gesprekken over een overeenkomst verlopen naar verluidt positief. Ajax en Pasveer lijken dus op weg naar een verlengde samenwerking, voor het vierde seizoen op rij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *