Voetbal4u.com

‘Graham Potter veegt eerste Ajax-aanbieding van tafel’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax zou Graham Potter een eerste officiële aanbieding hebben gedaan om deze zomer de nieuwe hoofdtrainer te worden. Alleen zou de Engelse oefenmeester deze op financiële gronden hebben afgewezen.

Hier maakt het Algemeen Dagblad vandaag melding van.  De Amsterdammers zijn hard opzoek naar een vervanger van John van ‘t Schip. Naar verluidt ziet de 48-jarige oefenmeester een overgang best zitten. De voormalige manager van Brighton en Chelsea leerde Alex Kroes vorig jaar bij diens rondgang in Engeland kennen.

Nadat de algemeen directeur op 15 maart officieel bij Ajax begon, ging hij meteen, geflankeerd door directeur voetbal Marijn Beuker en hoofd scouting Kelvin de Lang, verder in gesprek met Potter in Amsterdam. De schorsing van Kroes weerhield Ajax er vervolgens niet van vol op de Brit te blijven inzetten, ook omdat met hem de kans groter wordt geacht op een sportieve wederopstanding dan met de beschikbare Nederlandse kandidaten. Het is nu afwachten of de Amsterdammers terugkomen met een nieuwe aanbieding…..Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *