Voetbal4u.com

‘Eredivisie-trainer kan Arne Slot prima opvolgen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

In de ogen van analist is Joseph Oosting een goede optie voor Feyenoord om Arne Slot te vervangen. Dit liet de voormalig voetballer weten in het programma ‘Voetbalpraat’. Hij is lovend over de huidige trainer van FC Twente.

“Oosting heeft het toch wel prima gedaan”, vertelt El Ahmadi over de coach van de Tukkers. Ook krijgt hij de vraag of Oosting en Feyenoord een match zou zijn. “Ik vind hem wel echt een goede trainer. Hij weet wat hij moet doen en hoe hij de poppetjes weg moet zetten. Ik denk dat hij iemand is die in de absolute top van Nederland kan worden. Hij heeft het nu bij Twente al goed gedaan met niet eens de beste selectie.”

El Ahmadi ziet het alleen wel somber in voor Feyenoord in de mogelijke onderhandelingen. “Ik vind hem wel echt een goede trainer. Ook bij RKC Waalwijk deed hij het al erg goed. Ik denk alleen dat Arnold Bruggink hem niet laat gaan.” Voor Oosting is het zijn eerste jaar als coach van FC Twente. Dat seizoen is in ieder geval succesvol te noemen, want de derde plek en de voorronde van de Champions League lijken zo goed als binnen voor de Tukkers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *