Voetbal4u.com

‘Feyenoord pakt uit en troeft Manchester City af’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Feyenoord heeft met Zed Jacobs een nieuwe hoofd jeugdopleidingen binnen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Hij volgt Rini Coolen op die eerder aangaf een nieuwe uitdaging te willen aan gaan.

De pas 29-jarige Jacobs heeft voor zijn leeftijd al een imposant cv in de voetballerij. Zo was hij jeugdtrainer bij KV Mechelen, Head of Development bij Royal Antwerp en Head of Coaching en Academy Director bij Rangers FC. Jacobs is ook lid van de FIFA- en UEFA-commissie voor jeugdtalentontwikkeling. Feyenoord hoeft door een opzegtermijn in het contract van de Belg niet te onderhandelen met Rangers.

Feyenoord was niet de enige club die Jacobs op de korrel had. In een eerder stadium zou ook Manchester City geïnformeerd hebben naar de talentvolle Belg. Feyenoord had echter een beter ontwikkelplan en meer overtuiging, waardoor Jacobs voor een samenwerking met de Rotterdammers heeft gekozen. De 29-jarige bestuurder staat bekend om zijn vernieuwende aanpak, waarbij talenten vaak de kans krijgen om door te groeien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *