Voetbal4u.com

‘Feyenoord richt vizier op Macedonische doelpuntenmachine’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord zou willen uitpakken met de komst van Bojan Miovski. Hier maakt het medium ‘The Daily Record’ melding van. Hij is een doelpuntenmachine uit Macedonie die onder contract staat bij het Schotse Aberdeen.

Naast Feyenoord zouden ook clubs uit Italië, Spanje, Engeland en Duitsland de spits volgen. Eerder zou Southampton al twee pogingen hebben gewaagd voor Miovski, maar die hadden geen succes. Feyenoord maakt een grote kans op de spits, aangezien de Rotterdammers volgend jaar Champions League spelen. De Rotterdammers zien in Miovski een vervanger voor Gimenez, maar volgens Schotse media wil Aberdeen rond de acht miljoen euro op tafel zien voor een transfer.

Miovski is in Schotland wel bezig aan een ijzersterk seizoen. In 48 wedstrijden vond de spits uit Noord-Macedonië 24 keer het net. Daarvan maakte hij vier goals in de Europese competities. Miovski werd in de zomer van 2022 door Aberdeen overgenomen van MTK Budapest. De Schotten maakten toen een bedrag van 650.000 euro over naar Hongarije.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *