Voetbal4u.com

‘Feyenoord neigt naar een buitenlandse trainer’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Mocht Arne Slot deze zomer daadwerkelijk gaan vertrekken als trainer van Feyenoord dan neigen de Rotterdammers naar een buitenlander om hem te gaan vervangen. Hier maakt het fanmedium 1908 vandaag melding van.

Er zou een zogenaamd ‘recruitmentplan’ (wervingsplan) klaarliggen in de havenstad van Nederland, als gevolg van de eerdere interesse van Tottenham Hotspur. “De toenadering van de club uit Noord-Londen heeft er destijds voor gezorgd dat er een compleet recruitmentplan klaarligt in De Kuip. Ofwel, Feyenoord heeft de mogelijke kandidaat-opvolgers voor Slot al grotendeels geworven en geselecteerd.”

“Daarover worden nu intern discussies gevoerd, waar men een unanieme kandidaat uit hoopt te vinden”, aldus de bovengenoemde bron. “Er zitten absolute topkandidaten tussen en deze komen voornamelijk uit het buitenland. Er zitten bijvoorbeeld vele Scandinaviërs tussen. Het is dus alles behalve een uitgemaakte zaak dat Feyenoord voor een Nederlandse trainer gaat, mocht Slot naar Liverpool verkassen.”

Prominente Scandinaviërs zijn bijvoorbeeld Jacob Neestrup van FC Kopenhagen en Kjetil Knutsen van FK Bodø/Glimt. Beide trainers werden in een eerder stadium aan Ajax gelinkt en met Knutsen gingen de Amsterdammers ook daadwerkelijk om de tafel. De gesprekken strandden echter, naar verluidt omdat de leiding in de Johan Cruijff ArenA weinig voelde voor een buitenlandse oefenmeester, waardoor Maurice Steijn aangesteld werd. Een andere Scandinavische naam die vaak genoemd wordt is die van Kasper Hjulmand, die zich momenteel met Denemarken voorbereidt op het EK in Duitsland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *