Voetbal4u.com

‘Michael van Praag vertrekt pijlsnel bij Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Michael van Praag zal Ajax op korte termijn gaan verlaten. Hier maakt ‘Het Parool’ vandaag melding van. Eerder werd bekend dat Alex Kroes terugkeert bij de club in de functie van technisch directeur, maar hiermee zou de rust nog niet zijn wedergekeerd.

Ajax maakte donderdag plots melding van de terugkeer van Kroes. Niet als algemeen directeur, maar titulair technisch directeur. Dat betekent in principe dat hij geen tekenbevoegdheid heeft. Van Praag keert daarmee enigszins op zijn schreden terug, nadat hij de deur eerder nog hardhandig dichtdeed. “Wij zijn niet doof voor de geluiden om ons heen”, gaf de voorzitter van de raad van commissarissen als verklaring.

Toch lijkt de knieval van Van Praag te laat te komen. ‘De rvc van Ajax heeft immers een zeer zwakke indruk achter gelaten door Kroes eerst te ontslaan, en daar drie weken later op terug te komen. Ook bij de presentatie van het KPMG-rapport naar vermeende belangenverstrengeling van Mislintat maakte de rvc in de ogen van de bestuursraad een zwakke beurt’, schrijft Het Parool.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *