Voetbal4u.com

Chuba Akpom: ‘De ideale trainer voor Ajax is niet haalbaar’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Chuba Akpom hoopt dat er volgend seizoen een frisse jonge trainer voor de groep staat bij Ajax. Dit laat de aanvaller weten in een gesprek met het medium ‘Ajax Life’.

In eerste instantie vindt de Engelse scherpschutter het lastig om een concrete naam te noemen, maar hij geeft wel een omschrijving van zijn ideale trainer. “Ik zou graag een jonge trainer met frisse ideeën zien”, begint de Engelsman zijn verhaal. “Een trainer die de bal wil hebben, die de waarden begrijpt van Ajax en een duidelijke structuur en filosofie heeft.”

Na enige tijd komt Akpom toch op een naam voor de trainersvacature in Amsterdam. “Xabi Alonso zou perfect zijn, maar hij lijkt me niet haalbaar”, aldus de spits, die daarmee doelt op de bekendmaking van Alonso dat hij doorgaat als trainer van Bayer Leverkusen.

Na dit seizoen stopt John van ‘t Schip als interim-trainer bij Ajax en dus is de club op dit moment hard bezig om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. Volgens de laatste geruchten zijn Ajax en Graham Potter opnieuw in gesprek, nadat de Engelsman in een eerder stadium liet weten niet te willen instappen. Er hebben echter weer gesprekken plaatsgevonden, waarin gevraagd is aan Potter om zijn beslissing te heroverwegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *