Voetbal4u.com

‘Hij had de nieuwe Simons moeten worden bij PSV’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Milan van Dongen van ESPN is lovend over het huidige PSV. Hij is van mening dat het handelen op de transfermarkt van afgelopen zomer hier een groot aandeel in heeft.

“De eerste keer dat ik dacht dat ze mee zouden gaan doen om de titel, was na de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Toen versloegen ze kampioen Feyenoord, dat echt de favoriet was voorafgaand aan dat duel”, begint Van Dongen bij ESPN. De verslaggever zag PSV ook daadkrachtig optreden op de transfermarkt. “Noa Lang had eigenlijk de nieuwe Xavi Simons moeten worden.”

“Maar Lang heeft eigenlijk heel weinig gespeeld. Toen dacht je: dan hebben ze nog Lozano. Maar die heeft ook heel weinig minuten gemaakt. Dat maakt de prestatie van Earnest Stewart en Peter Bosz eigenlijk nog knapper, dat alle andere transfers allemaal voltreffers zijn geweest. Het is echt waanzinnig knap hoe snel Bosz zijn voetbal erin heeft weten te krijgen.”

“Misschien is het meer iets geweest voor de buitenwereld dat hij nog nooit een echte prijs had gewonnen. Het kwam namelijk op mij over alsof het hem niet zoveel deed en het allemaal al wel had meegemaakt bij Leverkusen en Lyon, wat ook wel zo blijkt”, aldus Van Dongen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *