Voetbal4u.com

‘Liverpool-speler wil zich bewijzen aan nieuwe trainer’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ryan Gravenberch is absoluut niet voornemens om deze zomer te vertrekken bij Liverpool. De middenvelder wil zich graag gaan bewijzen aan de opvolger van Jurgen Klopp.

Klopp vertrekt na dit seizoen bij Liverpool en dus lonken er voor Gravenberch nieuwe kansen. Dit seizoen moet de Nederlander het voornamelijk doen met invalbeurten, maar onder een nieuwe hoofdtrainer hoopt hij zijn kans te pakken, meldt Sky Sports Deutschland. ‘Gravenberch voelt zich comfortabel bij Liverpool en wil zichzelf komend seizoen laten zien onder de nieuwe trainer’, schrijft hij.

Gravenberch, die de hele jeugdopleiding doorliep bij Ajax, kwam dit seizoen tot 35 optredens in alle competities. De middenvelder was daarin goed voor vier doelpunten en twee assists. Eind februari raakte de voormalig Ajacied geblesseerd aan zijn enkel, toen hij eindelijk een grote kans kreeg in de League Cup-finale. Zodoende moest hij vijf wedstrijden missen. Sindsdien zit Gravenberch voornamelijk op de bank.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *