Voetbal4u.com

Spaanse media over PSV: ‘Geen genade, rivalen verwoest’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV wist afgelopen donderdag uit te pakken door maar liefst met 0-8 te winnen van SC Heerenveen. En dit is ook niet onopgemerkt gebleven in het buitenland.

“Ze hebben in deze wedstrijd een blijk gegeven van overweldigende superioriteit ten opzichte van de rest van de clubs in de competitie”, begint het Spaanse Marca. “Dat werd vandaag ruimschoots gedemonstreerd door een elftal met 100 procent effectiviteit in de aanval.”

“Het overweldigende tempo, de positiewisselingen en de precisie van Luuk de Jong maakten het een doelpuntrijk feest. Een schandalige overwinning die een vrijwel definitieve titel bevestigt voor PSV, dat zijn rivalen heeft verwoest. Geen genade, PSV begint de kroon te poetsen”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *