Voetbal4u.com

‘Marcel Keizer zou voor Ajax een gigantische goede optie zijn’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Volgens clubwatcher Mike Verweij zou Ajax een nieuwe kans moeten geven aan Marcel Keizer. Hij denkt dat de oefenmeester een goede optie is als de andere kandidaten die de Amsterdammers voor ogen hebben niet haalbaar zijn.

De sportjournalist benadrukt dat Keizer eenzelfde voetbalvisie heeft als Arne Slot. De twee werkten samen bij SC Cambuur. “Arne Slot heeft zijn voetbalvisie ontwikkeld met Sipke Hulshoff én Marcel Keizer”, vertelt Verweij in Kick-off. “Keizer is natuurlijk in 2017, na Peter Bosz, bij Ajax gekomen en werd in de voorbereiding geconfronteerd met het leed rondom Abdelhak Nouri.”

De Ajax-watcher is van mening dat Keizer nooit een eerlijke kans heeft gekregen in de Johan Cruijff Arena. “Dat is eigenlijk doodzonde. Hij kreeg niet de rugdekking van Marc Overmars, Erik ten Hag kreeg dat later wel. Dat komt doordat Overmars Ten Hag wilde, maar Van der Sar en Bergkamp wilden Keizer doorschuiven van Jong Ajax naar het eerste toe. Tussen Overmars en Bergkamp boterde het al niet, dat werd gewoon een ordinair machtsspelletje.”

Volgens Verweij presteert Keizer echter uitstekend sinds zijn vertrek bij Ajax. “Vervolgens is hij naar Sporting Portugal gegaan, waar hij het goed heeft gedaan door de beker te winnen. Toen is hij naar het Midden-Oosten gegaan en daar wordt hij volgens mij elk jaar kampioen.” Momenteel zit Keizer zonder club, na zijn vertrek bij Al Shabab in september 2023.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *