Voetbal4u.com

Streng Ajax: ‘De Boer en Jansen zijn ‘te bleu’ voor de functie’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax lijkt deze zomer uit te pakken met de komst van een buitenlandse trainer. Volgens het Algemeen Dagblad zouden de Amsterdammers niets zien in een keuze voor Frank de Boer of Pascal Jansen omdat ze in hun ogen ‘te blue’ zouden zijn.

Ajax-watcher Johan Inan stelt in het Algemeen Dagblad dat Potter de nieuwe Ajax-trainer moet worden. “Mocht Ajax er de komende weken in slagen het grote gat tussen vraag en aanbod met Potter te kunnen dichten, dan haalt het in ieder geval een bijzonder kleurrijke trainer in huis.”

Volgens Inan zijn de Nederlandse kandidaten afgewezen. “Het is één van de redenen waarom de club voor een buitenlander gaat. Beschikbare Nederlandse kandidaten als De Boer en Jansen worden als ‘te bleu’ gezien.” Jansen werd wel meerdere keren in de Johan Cruijf ArenA gespot, maar concreet zijn de Amsterdammers nooit voor de trainer geweest.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *