Voetbal4u.com

‘Feyenoord meldt zich voor aanvallende middenvelder van Angers’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Feyenoord zou concrete interesse hebben in de pas zeventienjarige Aleks Zekovic. Met dit nieuws pakt het fanmedium 1908 vandaag uit. De Rotterdammers zouden al een contract hebben klaarliggen voor de speler van het Franse Angers SCO.

Hij is een aanvallende middenvelder met zowel de Franse als Montenegrijnse nationaliteit. Feyenoord hoeft Angers overigens niet officieel te benaderen, want de verbintenis van Zeković loopt eind juni ten einde. Daarna geniet hij een transfervrije status, en is hij dus gratis op te pikken.

Volgens 1908 heeft de speler zelf ook wel oren naar een overstap naar Rotterdam. Zijn debuut voor de hoofdmacht van Angers maakte hij overigens nog niet. Zeković speelt zijn wedstrijden voor O19 van Les Scoïstes.

Mocht Feyenoord daadwerkelijk met hem aan de haal gaan, dan zal hij hoogstwaarschijnlijk niet meer onder Arne Slot komen te werken. Hij gaat na dit seizoen aan de slag bij Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *