Voetbal4u.com

‘Ajax-zomeraanwinst had veel verschillende opties’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Branco van den Boomen koos er deze zomer voor om Toulouse transfervrij te verruilen voor Ajax. De middenvelder kon kiezen uit verschillende opties maar zette zijn handtekening uiteindelijk toch bij de Amsterdammers.

“Er was één Bundesliga-club die bijzonder geïnteresseerd was, maar toen kwam Ajax”, vertelt de Nederlander aan La Dépêche. “Ik moest toen een keuze maken tussen naar Amsterdam gaan of in Toulouse blijven, maar het was nog steeds Ajax. Ik kon niet weigeren wat deze club in mijn land vertegenwoordigt en ik wilde laten zien dat ik in een ander project zou kunnen slagen. Dat heeft de doorslag gegeven.”

Van den Boomen benadrukt dat het geen gemakkelijke keuze was. “Toulouse deed een geweldig aanbod, want ze wilden mij graag behouden en de fans gaven mij heel veel liefde. Ik ben ze voor altijd dankbaar, ook de president Damien Comolli, voor de kans die hij mij heeft gegeven om te blijven”, laat hij weten. “Maar daartegenover stond Ajax en dat kon ik niet weigeren. Als Ajax mij niet had gebeld, was ik zeker in Toulouse gebleven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *