Voetbal4u.com

Tip voor PSV-sterkhouder: ‘Verstandig om nog een seizoen te blijven’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Volgens analist Aad de Mos zou Joey Veerman er verstandig aan doen om nog een seizoen bij PSV te blijven alvorens hij naar het buitenland vertrekt. Tijdens de Skiete Willy Podcast wordt er stilgestaan bij de selectie van PSV, waar mogelijk meerdere spelers vertrekken.

“Ik denk dat het verstandig is als hij nog even blijft. Hij is volwassen aan het worden, het is nog niet zo lang geleden, twee jaar geleden, dat hij naar huis toe ging omdat hij zich niet prettig voelde in Jong Oranje. Voelde zich helemaal niet op zijn gemak, toen is hij naar huis gegaan.”

In twee jaar tijd kan er veel veranderen, maar het vertelt volgens De Mos iets over de persoon Veerman. “Dat is nu achter de rug, maar ik denk dat het voor hem goed is om nog een normaal seizoen bij PSV te spelen. Zeker na een EK. Na komend seizoen kan hij de overstap maken. Hij gaat er niet slechter van worden.” De Mos noemde de 25-jarige middenvelder onlangs een ‘typische speler voor Arsenal’.

Toch zien Marco Timmer en De Mos dat Veerman steeds volwassener wordt. “Dat is de oude wet van Kees Rijvers. Trouwen en een kind. Daar word je volwassen van.” Veerman is tijdens dit seizoen, op 8 september 2023, vader geworden: zijn zoon heet Frenkie. De middenvelder van PSV, waarmee hij hoogstwaarschijnlijk kampioen wordt, staat dit seizoen op zeven doelpunten en zestien assists in 38 officiële wedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *